גזים לילדה בת 2 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/10/2018 | 04:08 | מאת: עדי

בתי בת ה2 וחצי סובלת מריח רע מאוד של גזים. והרבה גזים. מציינת כי היא הימה פעוטה באחוזום גבוה, 90. זאת למרות שהיא אוכלת מאוד מסודר, אוכל מגוון ובריא ברובו (לא מתוקים וכדומה). מרגיש לי כי לא הגיוני שמהתזונה שהיא אוכלת בבית, ובמעון (ידועה לי התפריט) היא מגיעה לריחות כאלה וכן נמצאת באחוזון כזה. מרגיש לי כאילו אולי קיימת רגישות שאני לא מודעת אליה. מציינת כי עשיתי בדיקה לאלרגיה לצליאק ויצא תקין. תודה על העזרה.

שלום, נסו לתת לה לתקופה של מספר שבועות פרוביוטיקה לילדים. זה בהחלט יכול לשפר את המצב

מנהל פורום רפואת ילדים