טיפול תרופתי בתולעים בילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/10/2018 | 21:03 | מאת: ניני

שלום לצערי ילדיי נדבקים די הרבה בתולעים. (לא סגורה על מי מדביק את מי כל הזמן) הם בני 5 ושנתיים וחצי. כל חודש וחצי בערך אני נותנת להם ורומקס וכמובן מקפידה על טיפול חוזר, הרתחה של כל המצעים, לבנים מגבות וכו. מקפידה על נטילת ציפורניים ושטיפת הידיים לפני כל ארוחה. השאלה שלי- האם מותר לתת להם ורומקס באופן קבוע למניעת ההדבקויות?? או שאחרי זמן מה היעילות תחלוף? זה ממש נורא. תודה מראש

שלום, ממש לא נותנים ורמוקס באופן קבוע. ניתן לתת תכשיר הומאיופתי למניעת הדבקה חוזרת בשם R56

מנהל פורום רפואת ילדים