קנה נשימה או מעברי אף, בת 1.8

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/10/2018 | 11:53 | מאת: אמא

הבת שלי נולדה עם קנה / מעברי אף צרים. בהתחלה הייתה מוציאה קולות של יונה וגם מחרחרת ועם הזמן זה הלך ופחת. כיום בת 1.8 ולרוב לא מוציאה את הקולות הללו אבל מדי פעם זה חוזר ליום ובא והולך. מה הסיבה לזה שזה חוזר מדי פעם? האם בגלל ליחה או משהו שמצטבר שם? היינו אצל א.א.ג ורופא משפחה ושניהם אמרו שזה עובר לגמרי עד גיל 3. מה שמעניין אותי הוא למה לרוב הכל בסדר ולפעמים, פתאום זה חוזר.

שלום, מספיק שהיא מעט מצטננת או שיש מיט בצקת באיזור אז ההיצרות מחמיה ויש את הקולות אלה.

מנהל פורום רפואת ילדים