סטריליזציה והרתחת מים לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/10/2018 | 09:15 | מאת: מעיין

שלום רב. בני עוד כמה ימים בן שנה. ההנחיות שקיבלנו הן שאפשר להפסיק סטריליזציה והרתחת מי השתיה שלו בגיל שנה, אך לא הבנתי האם מדובר על הגיל עצמו או לאחר חיסוני גיל שנה ? החיסון שלנו נדחה מעט ויקבל אותו כמעט בגיל שנה וחודש בגלל מחסור בתורים ובגלל זה שואלת . (חברה אמרה לי שהרתחת המים היא בעקבות חשש לפוליו ולכן עליי להפסיק רק אחרי חיסון גיל שנה) תודה רבה

שלום, ממש אין חשש לפוליו. מעל גיל שנה אין צורך לשמור על סטריליות חמורה כמו בהרתחה.

מנהל פורום רפואת ילדים