מתי צריך לעשות בדיקת דם?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/10/2018 | 06:58 | מאת: יעל

אני נורא מעוניינת לעשות בדיקת דם כי אני לפעמים מרגישה חולשות ויש לי נשירה בקצוות השיער ואני משערת שחסר לי משהו בגוף..היו לי שלשולים ובחילות אבל לא באותו השבוע..ממש אחרי המון זמן בערך כמה חודשים והלכתי לרופא והתלוננתי רק לגבי השלשולים, וגם עילפון באיזה לילה אחד..הרופאה אומרת לי שחבל סתם לעשות.מה אתה ממליץ

שלום, כל התופעות האלה יכולות להיות בגלל מחלה וירלךית שגרמה לשלשול. אם את חושבת שבדיקות דם ירגיעו אותך שהכל בסדר אז תעשי אותם.

18/10/2018 | 21:03 | מאת: יעל

אבל פניתי לרופאה והיא אומרת שאין צורך לעשות סתם ואני בכל זאת מתעקשת

מנהל פורום רפואת ילדים