צואה בצבע ירוק כהה שחור

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/10/2018 | 19:23 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב. בני בן חודשיים, לפני כחודש חלה בוירוס אדנו והחלים. לפני 3 ימים הגזים ממש התגברו ועושה צואה בצבע ירוק כהה שחור. הרופאה טוענת שתקין אך הצבע והסבל של הילד לא תקין. התינוק ניזון מהנקה וסימילאק. יש לציין שאני כבר 4 ימים בערך התחלתי לקחת גלולות סרזט וימיים אחר כך התחילה הצואה בצבע הזה. האם יש קשר בין בשניים?? מצ"ב תמונה . אשמח לתשובה !

שלום, זה יכול להיות בעקבות הוירוס. תנו לו פרוביוטיקה באבקה לתינוקות וזה יסתדר

מנהל פורום רפואת ילדים