איזה תחליף חלב עדיף לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/10/2018 | 15:14 | מאת: רוני

שלום ד"ר שינהר, איזה תחליף חלב עדיף לתינוק? הבת שלי בת 4 חודשים וניזונה ממטרנה אקסטרה קר. פולטת יחסית הרבה ומטופלת בלוסק... בעבר ניסינו נוטרילון ar בגלל הפליטות אבל היה כבד מאוד עבורה והיא לא אכלה. איזה תמל קליל יחסית מומלץ לתינוקות פולטים והאם ניתן בכלל להחליף לתמל אחר אחרי שהיא מקבלת מטרנה אקסטרה קר במשך 4 חודשים (ומדי פעם בקבוק חלב אם שאוב)? בנוסף, שמעתי שתחליפי החלב של סימילאק טובים ממטרנה. הכצעקתה? תודה רבה

שלום, כל הנושא של תחליפי החלב הוא ניסוי ותהייה.יש כאלה שמתאים להם סוג מסויים ולאחרים סוג אחר. תנסי את סימילאק ספיטאפ.

מנהל פורום רפואת ילדים