שאלה לגבי תזונה של תינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/10/2018 | 22:27 | מאת: טול

שלום בתי בת 4 חודשים. בימים האחרונים, בעקבות ריווח הארוחות, ירדה מ-6 ארוחות ביממה ל-5 בלבד, אולם כמות התמ"ל שהיא צורכת בכל ארוחה לא גדלה.. יוצא שלעיתים היא אוכלת כמות של 600 מל תמל ביום במקום ה-700 ומעלה שאכלה לפני כאשר ניזונה מיותר ארוחות. מה עושים במקרה זה? האם להעשיר את התמל בדייסת קורנפלור כדי להשלים את הקלוריות החסרות? תודה רבה!

שלום, אם היא ממשיכה לעלות טוב במשקל אין צורך לתת כל תוספות. במקרים רבים גם קצב העלייה במשקל פוחת עם העלייה בגיל.

מנהל פורום רפואת ילדים