הקאות במשך חמישה ימים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/09/2018 | 22:04 | מאת: צליל

שלום, בני בן שנה ו4 חודשים מקיא כבר חמישה ימים. זה התחיל ביום הראשון באמצע הלילה מלווה בשלשולים. (הקיא 4 פעמים בטווח של שעה ). לאחר מכן הקיא בערך פעם אחת ביום. היציאות הפכו לרכות 4 פעמים ביום. הרופאים אומרים שזה וירוס ויעבור. אני צריכה לציין שבחודש האחרון היו לו פצעים בראש שבאים וחולפים ובלוטת לימפה מאחורי האוזן נפוחה אך לא אדומה או כואבת. בנוסף שבוע שעבר כנראה שהוא סבל מהפה והגפיים . האם יש קשר בן כל המקרים? מה לעשות עם ההקאות?

שלום, אם מדובר בהקאה אחת ביום יש להקפיד על שתיה ולודא שאינו מתייבש. זה יחלוף תוך מספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים