התנהגות של בתי בת ה4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/09/2018 | 23:02 | מאת: עדנה

שלום לך. בתי בת ה4 מתנהגת קצת מוזר! רק אני שמה לב לזה, היא כל הזמן באה להרביץ למי שכביכול "מציק " לה..היא כאילו נראת מדוכאת ושקוראים לה היא לא מתייחסת היא כל הזמן רוצה לאכול כל מיני מתוקים בבוקר. היא כאילו אדישה כזאת.מה אתה חושב שזה?

שלום, יתכן והיא אכן במצוקה כלשהי. יש לברר עם הגננת מה קורה בגן ולנסות לבודד גורמים אפשריים.

23/09/2018 | 00:25 | מאת: עדנה

אומרים לי בגן שהיא כזאת משתוללת והיא ממש לא הייתה ככה, היא לא עצבנית או משהו כזה היא פשוט מרביצה מחייכת והולכת והיא לא מבינה לפעמים מה מדברים איתה,קוראים לה וכאילו הוא עושה את עצמה לא שומעת

מנהל פורום רפואת ילדים