בעית עור אצל ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/09/2018 | 12:50 | מאת: מירית

היי הילד שלי בן שנתיים וראיתי בפעמים שסיפרתי אותו שיש לו התקרחות כזו סביב הראש וסביב פצעונים חשבתי שזה פטרייה ולקחתי אותו מיד לרופא עור הרופא אמר שזה לא פטרייה אלה הילד עצבני צריך לטפל בו האם הדבר הגיוני ואיך אמורים לטפל בדבר כזה בילד בןשנתיים?

שלום, כנראה שהוא מתכוון לתלישת שיער מכוונת או לאלופציאה אריאטה. צריך לראות את הממצאים כדי לתת אבחנה ובהתאם לתת את הטיפול. אשמח לעזור.

18/09/2018 | 16:15 | מאת: מירית

זה לא תלישת שיער כי הוא מסופר קצוץ מאוד אני מצרפת תמונה אולי תוכל רק לתת מידע כללי למה זה יכול להיות בלי קשר כי הולכת לעוד ייעוץ אבל רק להרגיע את המחשבות כי לא נראה לי שזה קשור לטיפול פסיכולוגי

מנהל פורום רפואת ילדים