אודה לתשובה ממש מבקשת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/09/2018 | 08:56 | מאת: לימי

הי דר שנהר מה שלומך ביתי בת 10 שנים ילדה בריאה סובלת מגזים אם אוכלת חלב הבעיה היא שוקלת 24 קילן גובה 137 138 היא בגובה עולה במשקל לא התפריט שאוכלת הוא בוקר 5 פתי בר וכוס תה ארוחת עשר לחמניית ביגלה ו 6 פתי בר ארוחת צהרים שני חזה עוף שניצל ופסטה וגם לוקחת בגט לזה אחכ אוכלת חטיפים במבה שוקולד מריר ארטיק בערב שני בגטים עם גבינה צהובה לא מוכנה לאכול שום פירות ושום ירקות האם זה תקין האם יש סיבה לדאגה ממש אודה לתשובה

שלום, נשמע ממש בסדר. אם את מוטרדת מאד את יכולה להתייעץ עם דיאטנית בקופת החולים.

מנהל פורום רפואת ילדים