ריפלוקס אצל תינוקות.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/09/2018 | 10:31 | מאת: גני

שלום. הבת שלי אובחנה עם ריפלוקס, עליית תוכן הקיבה, אי שקט, מיעוט אכילה, עלייה ממש איטית במשקל..זנטק לא עזר ולוסק הרגיע מעט את האי שקט אך עדיין מסרבת לאכול. התחלנו גביסקון ובהחלט האוכל עולה פחות והיא פולטת הרבה פחות. השאלה שלי במידה ונותרה דלקת בוושא מהחומצת קיבה, האם גביסקון שמונע מהאוכל להעלות, יכול לעזור במקרה זה? או שדלקת בוושט מחייבת טיפול כלשהו ובלי הטיפול הדלקת לא תעבור?

שלום, אין לה דלקת בוושט וברגע שהאוכל פחות יעלה לה היא תאכל טוב יותר.

מנהל פורום רפואת ילדים