תינוק מתקשה בבליעה ולא אוכל שום דבר לא נוזלי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/09/2018 | 20:09 | מאת: חני

יעצו לי לאחר הלידה לקחת את הבן שלי להוסטאופת כי נולד בוואקום. מהלילה שלאחר הטיפול הוא התחיל להתקשה בבליעה ולהקיא מספר פעמים ביום אחרי ותו כדי האוכל. רופא משפחה אמר שזה בסדר כי הוא עולה במשקל וכך המשכנו מספר חודשים עם הקאות חוזרות שעם הזמן פחתו כמעט לגמרי. הבעיה שעכשיו הוא בן שנה ושלושה חודשים ורוצה לאכול מוצק אבל לא מצליח לאכול שום דבר שהוא לא דליל לגמרי. אפילו לרסק מרק עם עוף גורם לו לירוק הכל ואפילו להקיא. אנחנו חושבים אולי יש לו סוג של בעיה בתחושה בלשון או בגרון. היינו אצל רופא משפחה ואא"ג ולא ראו כלום. מה לעשות עוד?

שלום, צריך לבדוק את הילד ובהתאם להחליט. בהחלט יתכן והוא סובל מרפלוקס שגורם לו לחוסר רצון לאכול. ניתן לטפל בבעיה. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים