שאלה לרופא - תינוקת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/09/2018 | 09:19 | מאת: אמא

שלום, התינוקת שלי בת 9 חודשים, בגיל חודש אובחנה עם ריפלוקס אחרי הקאות מרובות מיד אחרי הארוחה או אחרי כמה שעות, ואז הרופא נתן לה את הנוטרילון a.r זה ממש עזר וההקאות כמעט ירדו לאפס, מגיל 7 חודשים המצב חזר על עצמו ובחומרה, ההקאות חזרו היא מקיאה את התמ"ל, את האוכל המוצק, את המים ..הכל ...נכון שזה לא כל הארוחה אבל כל כמה דקות היא מקיאה קצת, כל שכל שעתיים בערך אנחנו חייבים להחליף לה בגדים, היא כן עולה במשקל ומתפתחת בסדר אבל מה אני צריכה לעשות עכשיו? לחזור לרופא לקבל משהו אחר? לפנות לגסטרו ילדים אשמח לתשובה

שלום, אכן ניתן לגשת לרופא גסטרו וכמו כן יש גם טיפולים אלטרנטיביים. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים