שאלה בנושא השתן שלי וזה דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/09/2018 | 02:03 | מאת: ירדן

שלום אני עולה לי' לפני איזה יומיים בשתן שלי היה איזה פס דם כזה יחסית ארוך והצבע של השתן היה נורמלי..אבל בשבוע הזה אני לא אמורה לקבל..זה היה נראלי מוזר ואז אחרי יום אני שמה לב שיש כתם קטן בצבע חום עם ריח מוזר כאילו מתוק כזה בתחתון מה זה אמור להיות?

01/09/2018 | 02:17 | מאת: ירדן

המשך: אותו יום שראיתי את הפס הזה של הדם ואז נגבתי ויצא רק חום בהיר. כמעט ולא רואים את החום ..זה יכול להיות משהו בכבד או כליות או כל דבר?

שלום, זה כנראה בכל זאת טיפת דם מהנרתיק למרות שאת לא אמורה לקבל. יתכן וזה מביוץ.לא נראה שיש מקום לדאגה.

מנהל פורום רפואת ילדים