עזרה- האכלת תינוקת נמשכת הרבה מאוש זמן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/08/2018 | 20:44 | מאת: משה

שלום רב, בת בת חודשיים. אוכלת כ-6 ארוחות ביממה. להבנתי, עליה לסיים 120 מל בכל ארוחה על מנת לאכול את הכמות הדרושה לתינוקת במשקלה. הבעיה היא שלעיתים היא מסיימת 120 בקלות ולעיתים מתחילה להניד בראש בחוזקה ולנוע בחוסר נוחות כבר לאחר 60, ומוכנה לאכול כל פעם קצת (בבכי) לאחר הפסקות ארוכות. כך יוצא שהאכלה נמשכת מעל שעה לסיים את ה-60 הנותרים. אני לא מצליח להבין אם היא פשוט לא רעבה לאחר 60 או שמשהו מציק לה. אשמח לסיוע.

שלום חסרים עוד פרטים רבים לגבי ההאכלה שלה. יש סיבות שונות לרובות להתנהגות הזאת. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים