דימום אצל ילדה בת 4 לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/08/2018 | 02:25 | מאת: ביס.ע

ילדה בת 4 נפלה אתמול בזמן שקפצה במקום התלוננה על כאבים חזקים ובכי בין הרגליים לאחר בדיקה היה לה אודם והרגישה יותר טוב.. אחרי כשעה בבית אחרי שנכנסה לשירותים היה כמה טיפות דם על התחתונים לאחר מכן בהסתכלות שניה יש דמם בנרתיק?? מה זה יכול להיות.. צריך לעשות בדיקות.. יש סיבה לדאגה ... כי זה מאוד מטריד אותנו?? תודה

שלום, קרוב לודאי שהיתה פציעה באיזור הנרתיק ןזה מדמם. בדיקה של הרופא המטפל בשלב הראשון מספיקה בהחלט.

מנהל פורום רפואת ילדים