תולעים בפי הטבעת לבת (כמעט) 5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/08/2018 | 09:19 | מאת: יעל

שלום, כיצד ניתן להתמודד עם תולעים חוזרים ונשנים? מדובר על הישנות כל חודשיים בערך, כשבכל פעם ניתן ורמוקס (כמובן לאחר התייעצות עם רופא הילדים). אנו מקפידים על היגיינה, מקלחות כל יום, גזיזת ציפורניים, שטיפת ידיים לאחר שירותים ולפני ארוחות. אך עדיין- הילדה נדבקת שוב ושוב. בכל מקרה כזה מקפידים לחטא את המצעים והמגבות... אך דבר לא עוזר! האם יש דרך בה נוכל למנוע את תדירות ההדבקה הגבוהה? אנו מאד מתוסכלים. תודה רבה!

שלום, ראשית לעשות טיפול לכל המשפחה ביחד ואז להחליף את כל המצעים והמגבות להרתחה. במקביל להתחיל טיפול בתכשיר R56 שהוא מונע ומטפל כאחד.

02/08/2018 | 09:25 | מאת: יעל

שלום, תודה רבה על המענה! על איזה תכשיר מדובר? ורמוקס? אשמח להבהרה.. תודה, יעל

מנהל פורום רפואת ילדים