ילדה בת 4 קמה עם כאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

31/07/2018 | 11:44 | מאת: מוטי

שלום יש לי ילדה בת 4וחצי והיום בבוקר היא קמה עם כאבי ראש ללא הקאות וללא חום היא קמה עם בכי נתנו לה נורפן לשיכוך כאבים וזה עבר יצא לי קצת לקרוא באינטרנט על קימה עם כאבי ראש וזה קצת הלחיץ אותי היו בעבר תלוהות על כאבי ראש אבל הילדה לא הציגה את זה עם בכי או משהו דומה לעולם לא הקיאה או בהמשך היום המשיכה להיתלונןן זה אשמח לתשובה אבא דואג

שלום, זהו בסה"כ מקרה בודד ואינו מייצג מגמה. אם זה ימשך יהיה מקום לערוך בירור כולל בדיקה ע"י נוירולוג ילדים

מנהל פורום רפואת ילדים