שאלה בנוגע לורמוקס ותולעים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/07/2018 | 01:58 | מאת: טל

שלום, הבת שלי, בת 3.5, קמה בבכי שכואב לה בפות ובטוסיק מזה מס' חודשים (אינה בוכה מדיי לילה, אלא אחת למס' לילות). ניסינו ורמוקס ודברים רבים נוספים ללא הועיל. ביום שלישי רופאת הילדים החליטה שעלינו לנסות שוב ורמוקס. בלילה של שלישי ורביעי כאב לילדה, אך לא ראינו כלום. בחמישי צפינו לראשונה בתולעת בצואה ונלקחה מנה נוספת של ורמוקס (בהתאם לדברי הרופאה). היום, יום שישי, עשינו אמבטיית סוכר ויצאו הרבה עיגולים לבנים קטנים מאיזור המפשעה. לילדה עדיין שורף, בעיקר בפות. האם הורמוקס לא אמור לחסל את התולעים באופן מיידי? האם הגיוני שראינו תולעים חיות ומתות לאחר מנת ורמוקס? האם הגיוני שעדיין כואב לה? איך כדאי להמשיך מכאן? בתודה מראש

שלום, התולעים אינן מתות מיידית. יש לעיתים לקחת מספר ימים ברצף.

מנהל פורום רפואת ילדים