ורמוקס 100 מ"ג ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/07/2018 | 18:47 | מאת: דנה

10 דקות לאחר כדור אחד של ורמוקס 100 מ"ג היו לי התכווצויות חזקות בבטן, הקאות,בחילה וסימני מנת יתר של התרופה. מאמינה שהתרופה לא נספגה בכלל ותוהה האם לקחת שוב. הפעם האחרונה שהשתמשתי בתרופה הייתה לפני יותר מ15 שנה בגיל הגן. האם לקחת שוב את התרופה? האם העובדה שלא אכלתי כמעט באותו יום משפיעה(למרות שאין התוויה לגבי נטילה על קיבה מלאה).

שלום, תגובה כה מהירה לא נראית לי כקשורה לתרופה. בהחלט חוסר אכילה באותו יום יכולה להיות הסיבה.

מנהל פורום רפואת ילדים