קרינת רנטגן בהריון שבוע 7 (זמן קריטי)

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/07/2018 | 16:17 | מאת: אני

שלום ד ר במהלך ביקורי האחרון במרפאת שיניים עברתי טיפול ע י שיננית, נמצאתי בחדר כ-30 דקות. בחדר הסמוך (מרחק של כ-2 מטר) בוצעו צילומי רנטגן וייתכן שגם בחדר הסמוך מהצד השני (את זה להבדיל מהעובדה כי באחד החדרים בוצעו צילומים אני לא יודעת לבטח). חשוב לציין שאני בהריון (בזמן הטיפול הייתי בין השבוע ה6-7, השבוע בו העובר רגיש ביותר לקרינה). אני נורא חרדה ומבקשת לדעת האם ספגתי קרינה במהלך שהותי במרפאה. אודה לתשובתך, בתודה

שלום, הקרינה אצל רופא שיניים היא מינימלית וממוקדת לפה של הנבדק בלבד ואינה מתפזרת. אין כל חש. להרגע במיידי

04/02/2019 | 19:57 | מאת: דונה

עברתי תאונת דרכים ונאלצתי לערוך צילומי רנטגן בגב התחתון, עליון, צלעות ועצם הבריח. בשבוע 4 האם עליי לחשוש? מה עליי לעשות ? מהם הסיכונים? תודה על המענה

מנהל פורום רפואת ילדים