מכה על שורש כף היד הימנית, בן 2 וחצי בעת מכה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/07/2018 | 14:05 | מאת: אחת

שלום בן שלוש, לפני כחצי שנה בעת מפגש משפחתי אחד הילדים בן 10 גדול וחזק במיוחד (נראה 14 כזה) נתן לו מכה אלימה וחזקה על גב כף היד הימנית... המכה פגעה ממש בשורש כף היד ולא הספקתי להגיע אליו ולמנוע המקרה ואפילו שצעקתי הילד השני לא הפסיק עד שהגעתי והפרדתי ביניהם. הילד בכה והיד נהייתה אדומה עם סימני אצבעות וחשבתי שהמקרה הסתיים אחרי שהבכי הפסיק . אך מאז אני מבחינה שהילד מדי פעם מחזיק את שורש כף היד של הימנית באמצעות השמאלית ומשפשף.. היום אמר שגם כואב לו.. והתנועה הזאת חוזרת על עצמה..איזה סוג של בדיקות הילד צריך לעבור? ובאיזה נזק מדובר? תודה

שלום, קשה לי להאמין שנגרם נזק אך אם את לא שקטה ניתן לפנות לבדיקה אצל אורטופד מומחה לילדים

מנהל פורום רפואת ילדים