תאבון מוגבר מאוד - בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/07/2018 | 15:04 | מאת: עמית

שלום. בננו בן 9 חודשים. לפני כשלושה שבועות סבל מדלקת באוזן התיכונה וטופל באנטיביוטיקה למשך כשבוע וחצי. בזמן האנטיביוטיקה וקצת אחריה חווינו ירידה בתאבון. אך מאז חלה קפיצה ענקית בתאבון, כך נראה - יותר התעוררויות באמצע הלילה, בכי שנרגע רק באמצעות בקבוק. ממצב של בקבוק אחד בסביבות 4 בבוקר, עברנו לבקבוק נוסף בחצות, בקבוק ב 4, בקבוק ב 7 וגם הכמויות עלו (מ-180 מ"ל ל-210). כך המצב כבר חמישה ימים - תאבון מוגבר מאוד עד הכפלה של כמות האוכל במהלך הלילה... יש ממה לחשוש ?

שלום, אין כל חשש. הוא משלים את החוסרים וגם יתכן ויש קפיצת גדילה.

מנהל פורום רפואת ילדים