פין של תינוק שמשתנה בצבעיו מיום ליום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/06/2018 | 23:34 | מאת: אמא לתינוק מתחוק

היי, אשמח לקבל מענה בעניין הבא: אז ככה...הפין של בני בן ה7 חודשים מחליף צבעים לעיתים דיי תכופות, לאחרונה נראה כי כיפת הפין כחלחלה ולא נוטה להפוך לוורודה באופן תכוף. האם תקין? אין לו בעיה במתן שתן חלילה, בנוסף, לאחרונה השתן שלו מדיף ריח מאוד חזר, האם זה הגיוני? או שיש צורך לגשת לרופא ולבדוק המצב? תודה.

שלום, החלפת הצבע הינה תקינה לחלוטין וזה יכול להמשך עד גיל שנה

25/06/2018 | 17:40 | מאת: אמא לתינוק מתוק

תודה רבה על המענה המהיר. אך חשוב לי להבין האם זה תקין שבמשך מספר ימים כיפת האיבר הינה בצבע כחול??? זאת אומרת היו גוונים אחרים אבל בתקופה האחרונה היא לרוב כחולה ולא חוזרת לורדרדות

מנהל פורום רפואת ילדים