תינוקת בת שבוע וריד במצח ועין דחוףף

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/06/2018 | 07:59 | מאת: נטלי

שלום... ילדתי תינוקת בניתוח קיסרי מתוכנן לפני שבוע ומהלידה יש לה במצח בצד אחד פס בצבע אדמדם סגלגל כזה כמו וריד וגם בעין שמאל בעפעף ביום של השחרור מהבית חולים שאלתי את הרופאה והיא אמרה שזה יעבור תוך שבוע אין אין שיפור אפילו מה זה יכול להיות?

שלום, צריך לראות את הממצא כדי לתת תשובה נכונה ואמיתית. אשמח לעזור.

20/06/2018 | 07:00 | מאת: נטלי

שלום דוקטור אני יודעת שאתה לא יכול להביא לי תשובה בלי לראות אבל אני מאוד לחוצה למרות שאמרו לי בבית חולים כשהיא נולדה שזה יעבור אבל זה לא משתפר הילדה כבר בת 9 ימים אני מצרפת תמונ. שתוכל לראות ולהגיד לי פחות או יותר מה אתה חושב שזה אמרו לי שזה לא כתל לידה וזה באמת לא נראה כמו כתם לידה

מנהל פורום רפואת ילדים