חום ושיעול ילד בן 9 תודה רבה למענה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/05/2018 | 14:33 | מאת: לינא

שלום רב בני בן ה 9 סבל ב 4 הימים האחרונים מנזלת ושיעול.. וחום עיקש. קיבל מוקסיפן שלא כל-כך עזר. רופא א.א.ג שבדק העדיף להחליף לאוגמנטין מכיוון שראה ממה שהבנתי מעט נקודות לבנות בגרון. ספירת דם שנעשתה לא הראתה משהו חריג מיוחד מלבד ירידה קלה מאוד בכדוריוצ הדם הלבנות. מאתמול התחלנו את האוגמנטין, 7 סיסי פעמיים ביום, ומאז החום עלה פעם אחת בלבד מוקדם הבוקר ומאז אין כלום. ניתן לנשום לרווחה? יש צורך לפנות למיון אם הילד בכל מקרה שותה ואוכל וכשהוא ער אז מחייך ומתפקד? אין בכי או נדנוד או אפתיה. תודה.

30/05/2018 | 14:35 | מאת: לינא

ואם החום יעלה בצורה קלה האם עדיין יש צורך בדאגה? הטיפול שקיבלנו הוא למשך 5 ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים