ילד בן שנה וחמש ישן שנת בוקר

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/05/2018 | 08:06 | מאת: טל

שלום , ילד ישן עדיין שנת בוקר של חצי שעה עד שעה משעה תשע וחצי בערך ואז שוב בגן ישן מ12-12.3 עד 14-14.3 השאלה אם הוא עדיין צריך לישון שנת בוקר? אם להוריד לו אותה ואיך כי גם בגן כבר רוצים להעביר אותו לגדולין אך בגלל שנת בוקר עדיין לא מעבירים. היום ניסיתי להחזיק אותו עד 11.3 הילד בקושי החזיק את עצמו והיה עייף מדי. ולקראת 10 ממש גראמפי. מה לעשות , תודה

שלום, להניח לו. הוא כנראה זקוק לזה וזה ישתפר עם הזמן. מאד תלוי מתי הוא משכים בבוקר

30/05/2018 | 06:57 | מאת: ...

תודה על המענה. הוא לפעמים ישן אבל לא ממש טוב מחמש בבוקר, אבל קם בן 6-7 ... בגן העבירו אותו לקבוצת גדולים לפני יומיים. היום אספתי אותו הוא היה עם חום. (מקווה לא מסוג של טראומה שהעבירו אותו, כי ביקש את המיטה שלו חברה ובגן אתמול) ניסו למשוך משינה,לא הצליחו ,ונותנים לו לישון על המזרון חצי שעה 20 דק בוקר בקבוצת הגדולים. וכל יום להוריד קצת.הוא גם ילד שזז ומוציא המון אנרגיות. האם זאת טעות? האם לבקש להחזיר אותו לקבוצת קטנים? לא רוצה שמרגיש שמתעללים בו, כי שינו לו מקום וקבוצה ועכשיו גם לא ממש נותנים לישון. קצת מבולבלת אודה על המענה

03/06/2018 | 07:00 | מאת: ***

בעברב הולך לישון בסביבות 8.30 לעתים קם במיטה אנחנו משכיבים בחזרה אחרי איזה חצי שעה 45 דק נרדם

מנהל פורום רפואת ילדים