ריפלוקס סימפטומים ודרכי טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/05/2018 | 23:33 | מאת: מיכל

בני בן חודשיים אובחן עם ריפלוקס ושטי מקבל זנטק ואוכל אנפמיל AR . לאחרונה נראה כי הפליטות חזרו להיות תכופות יותר למרות שהתחלתי לתת גם גביקסון .. האם יש קשר ? הקיא מיד לאחר מתן הגביקסון . האם יש מה לעשות כדי לשפר את הסימפטומים? האם ניתן לתת זנטק עם גביקסון? אציין כי מידי פעם התקחשו אפיזודות של רפלקס הקאה מתוך שינה והשתנקות . אודה לתשובתך . מיכל

שלום, בהחלט ניתן לשלב את כל הטיפולים. בנוסף,אני נותן לילדים אלה טיפול הומיאופתי שגורם להבשלת המנגנון שמונע מהאוכל לעלות לקיבה. אשמח לעזור גם לכם.

28/05/2018 | 14:49 | מאת: מיכל

איך מגיעים אליך ?

שלום, 03-7440888

מנהל פורום רפואת ילדים