תוצאת בדיקת דם crp לילד בן 4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/05/2018 | 09:42 | מאת: שני

שלום רב, אתמול ביצעתי לבני בן 4 בדיקות דם מקיפות, בין היתר היתה שם גם בדיקת crp והתשובה יצאה 11 שהנורמה היא עד 5. אציין כי הסיבה לבדיקות היא כי הסברתי לרופא שהילד מזיע בשנתיים הראשונות של השינה באזור הצוואר גרון. שוחחתי עם הרופא אתמול ואמר כי אין סיבה לדאגה מהתוצאה של הבדיקה מאחר ואם היתה דלקת ממשית התוצאה היתה גבוה הרבה יותר. נתבקשנו לחזור על הבדיקה עוד חודש. אודה לעזרתך מאחר ואני ממש לא רגועה מפחדת מאד כי זו לא בדיקה שגרתית.

שלום, הרופא נתן לכם תשובה נכונה ומדויקת. אין לבדיקה הזאת משמעות מיווחדת. גם ההזעה נפוצה מאד וחסרת משמעות.

מנהל פורום רפואת ילדים