צואה צמיגית אצל ילד בן 3.3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/05/2018 | 22:46 | מאת: יעקב

שלום רב, לילד שלי יש מידיי כמה חודשים הפרעות בדמות כאבי בטן והיום יצאה לו יציאה חומה-כתומה במרקם דמוי נזלת צמיגית. יש לציין שהילד עכשיו נמצא בתהליך גמילה מתקדם מטיטולים ולא כל יום יושב בסיר ועושה קקי. גם נושא התזונה אצלו טעון שיפור שכן הוא לא אוכל טוב מבחינת כמויות ומבחינת מגוון מאכלים...

10/05/2018 | 23:07 | מאת: יעקב

פרט חשוב נוסף (לעניות דעתי): הילד בדיוק גם בתהליך גמילה ממטרנה אקסטרא קאר אשר מכילה פרוביוטיקה (מעל שבוע וחצי ללא דייסה בכלל)

שלום, בהחלט יתכנו שינויים בהרכב הצו5אה עקב שינוי בתזונה. כמו כן חוסר יציאות מספר ימים יכול להביא לצואה נוזלית שבאה מעבר לגושי צואה שמצטברים. יש לדאוג לרוקן אותו עם נרות גליצרין לילדים.

מנהל פורום רפואת ילדים