מלמול וצחוק בקול בגיל 4 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/05/2018 | 13:14 | מאת: עדי

שלום. ביתי בת 4 חודשים ושלושה שבועות. מגיל חודשיים וחצי-שלושה החלה למלמל ולצחוק בקול רם בנוסף לחיוכים. מתפתחת בהתאם לגילה..מגיבה מחייכת בוכה אוחזת צעצועים מרימה ראש שוכבת על הבטן ומתהפכת מידי פעם..בשבועיים האחרונים הפסיקה למלמל ולצחוק בקול..היא רק מחייכת כתגובה. אני מנסה להצחיקה בכל מאודי..לדסר טיתה ולחכות לתגובה, ומניפה אותה באויר וכל מה שנהגה לצחוק ממנו או למלמל..אבל כלום..יש לציין שחוסנה בגיל 4 חודשים בפעם הראשונה( קיבלה את חיסון של גיל חודשיים באיחור). אשמח לחוות דעתך..תודה

שלום, קשה לענות מבלי לבדוק ולהתרשם ממנה. אם אתם סבורים שיש בעיה ניתן לבקש בדיקה התפתחותית ע"י רופא הילדים או לגשת למרפאה להתפתחות הילד במקום מגוריכם.

מנהל פורום רפואת ילדים