הרגשת ג'ולה בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/05/2018 | 22:37 | מאת: שירן

דר שלום רב, בני בן ה9 הסב אתמול את תשומת לבי ואמר שיש לו מין בליטה באזור בצד של שורש כף היד( כנראה שהעברתי לו לצערי בתורשה את ההיפוכונדריה שלי והוא נוטה למשש את הגוף לעיתים קרובות). ואכן כשנגעתי הרגשתי מין ג'ולה ממש קטנה , הא טוען שזה לא כואב לו ולא מציק בשום צורה. כדאי לציין שהוא שעות מרובות משחק במחשב/פלאפון/xbox. ממש נלחצתי מזה, האם כדאי לדעתך לגשת לרופא? ממה זה יכול לנבוע? תודה רבה על המענה

04/05/2018 | 08:05 | מאת: שירן

אציין שזה רק ביד שמאל בחלק העליון של שורש כף היד והג'ולה הקטנה מורגשת מתחת לעור. מבחינת גודל לדעתי קצת פחות ממחק של עיפרון

שלום, דברים כאלה צריך לבדוק ולראות בעיניים. קרוב לודאי שזה שום דבר אבל כדי לתת תשובה אמיתית צריך לבדוק. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים