תינוק כבר חודש בוכה כל הלילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/05/2018 | 23:43 | מאת: ימית

שלום, הבן של אחותי בן 11 חודשים. בחודש האחרון הוא לא ישן טוב בלילה ורק בוכה. נרדם לכמה דקות ושוב בוכה, ככה כל הלילה, כל לילה, כבר חודש. במשך היום הוא שמח ורגיל לחלוטין. הם עשו בדיקות דם ושתן וצילום חזה והכל יצא תקין. אנחנו בכל זאת מודאגים, מה צריך לבדוק? איזה עוד בדיקות מומלץ לבקש? מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה

שלום, יכולות להיות סיבות רבות ומגוונות החל מבעיה רפואית ועד בעיה של פחד נטישה. צריך לשבת במדויק ולהבין מה ההתנהלות מולו ומה עושים כדי להציע פתרונות ממשיים

מנהל פורום רפואת ילדים