תינוקת מסרבת לאכול כמעט כל דבר

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/04/2018 | 22:05 | מאת: אתי

שלום רב, בתי בת 7 חודשים חולה מזה שבוע בשלשולים בנוסף לצינון ושיעול ממושך עם ליחה. אין חום. בדיקות דם תקינות והילדה לא מיובשת. עם מצב רוח וחיונית. היא מסרבת לאכול בקבוק אוכלת 60 במק מפסיקה ומסרבת לפתוח פה. היא כאילו לא רוצה לאכול כלום גם מוצקים. לפני כן אכלה נהדר ותמיד רצתה לטעום. אתמול של שלה פעם אחת בלבד אחרי שכל הזמן הזה שש או שבע פעמים ביום. מה ניתן לעשות עם סירוב האכילה? היא ירדה חצי קילו ואני אובדת עצות. תודה רבה

שלום, פשוט להתאזר בסבלנות. ברגע שתחלים לחלוטין היא תחזור לאכול.

מנהל פורום רפואת ילדים