תינוק בוכה מכאבי גזים ואי שקט

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/04/2018 | 21:13 | מאת: רינת

יש לי תינוק בן חודש ושבוע נולד בלידה רגילה. הוא שותה תמ"ל מסוג נוטרילון. הוא צורח מכאבי גזים. נותנת לו סימיקול וגם גרייפ ווטר ושום דבר לא עוזר. הדבר מאוד מתסכל אותי שהתינוק נמצא באי שקט כל הזמן ולא ישן הרבה שעות. יש לציין שכל זמן שהוא ער הוא בוכה. חשוב לציין שהוא גם עושה יציאה אחת פעם ביומיים.

שלום, מהתיאור שלך הבעיה אינה גזים אלא רפלוקס הגורם לו לצרבת ולבכי במשך כל היום. אני מטפל בבעיה בעזרת טיפול הומיאופתי ואשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים