תינוקת בת 4 חודשים מנוזלת כל הזמן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/04/2018 | 09:56 | מאת: עדי

שלום הבת שלי בת 4.5 חודשים ומזה חודשיים כל הזמן מצוננת..האף נוזל ומתעטשת..אבל חיונית..משחקת אוכלת ישנה..אחך יודעים אם זו התקררות או אלרגיה? בבדיקות דם ( שנעשו לפני חודש ללא קשר לתלונות) היו איזונפילים מעט גבוהים. במידה וזו אכן אלרגיה יש מה לעשות? תודה

שלום, נדיר בגיל הזה אלרגיה ולרוב הנזלת הזאת נובעת מרפלוקס של תוכן קיבה לושט שגורם לגירוי והפרשה מרובה.

30/04/2018 | 13:18 | מאת: עדי

היא אכן ילדת ריפלוקס עם תמ'ל מיוחד לפליטות..אז זה קשור אחד לשני? יש דרך להקל? תודה על המענה

מנהל פורום רפואת ילדים