גרוד אגזמה של העור אצל תינוקת בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/04/2018 | 16:04 | מאת: ציפי סרן

התינוקת בת שנה וחצי...לפני שבועיים לערך יצאה לה פריחה בגוון חום בהיר מלווה בגרוד מציק בחלק הקדמי של הגוף {בית החזה והבטן} ובקיפולי הידיים ובגב....רופא הילדים אמר שזו תופעה מוכרת של חילופי מזג אוויר והזמן יעשה את שלו....בנתיים הגרוד בלתי ניסבל ,,,התינוקת מתפקדת כרגיל , מצב רוח טוב, אוכלת, ישנה 11 שעות בלילה,. מה זה יכול להיות...תן לי כיוון....תודה מסבתונת מודאגת....ציפי

שלום, מבלי לראות את הפריחה זה נשמע כמו אטופיק דרמטיטיס (אסטמה של העור). זה לרוב לא חולף מעצמו ויש משחות שונות שיכולות לעזור ולהקל על הגרד המקומי. כמובן שיש גם טיפול הומאיופתי מתאים שיכול לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים