דלקת אוזניים בת שנה ונוזלים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/04/2018 | 12:37 | מאת: יסמין אורחת

בתי בת שנה חולה בדלקת אוזניים אחרי הפעם הראשונה בחודשיים חלתה באותה בעיה של הדלקת ואז אחרי חודש ואז אחרי שבועיים חלתה באותה מחלה . האם מרחק של חודש חודשיים נחשב לדלקת חוזרות ? מצב שמצריך כפתורים ? או שיכול להיות בקיץ זה יהיה פחות הנוזלים יתיבשו כי זה על רק הצטננות ? האם יש לזה קשר להליכה או לדיבור

שלום, זה בכל פעם ארוע חדש. זאת תופעה נפוצה למדי ונובעת מנוזלים באוזניים. ניתן למנוע את הניתוח של הכפתורים ע"י טיפול הומיאופתי מתאים שמחזק את המערכת החיסונית, מייבש את הנוזלים ומביא להפסקה בארועים החוזרים של הדלקת. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים