חום גוף 37-38 לתינוק בן שנה וארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/04/2018 | 13:11 | מאת: שרון

שלום , הבן שלי בן שנה ואבע חודשים , בערך לפני שלושה חודשים שמתי לב שהחום שלו במהלך היום נע בין 37.2-38 , נגיד כשהן מקורר אז הוא ברף העליון וברגיל הוא יכול להיות גם 37.4 בלי שום סימפטומים נוספים אבל הוא כן יותר עייף ונודניק כשזה קורה . האם זה תקין או שיש צורך להיבדק אצל רופא ?

שלום, בגיל הזה חום נחשב רק מעל 38.5. זה בהחלט יכול להיות במסגרת שינויי החום במשך היום. אן הוא מתפקד רגיל הניחו לו והפסיקו למדוד לו חום.

מנהל פורום רפואת ילדים