בליעת רבע כדור אנטיביוטיקה רוקסו 150.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/04/2018 | 21:26 | מאת: אתי

שלום בני בן ה 3.5 מצא חפיסת רוקסו 150 שהבת הגדולה שלי השאירה בטעות על הספה.. מצאנו שאריות של חצי ועוד רבע כדור מעט לעוסים.. כלומר, בעקרון חסר רבע כדור שאני לא יודעת אם בלע או ירק (התלונן על טעם מר בפה...) הוא שוקל 17.5 קג וזה היה לפני כעשר שעות. מאז מתנהג כרגיל ואין שום דבר יוצא דופן.. יש סיבה לדאגה גם אם אכן בלע את הרבע כדור, ביחס למשקל גופו ולגילו? תודה מראש..

שלום, לא קרה ולא יקרה כלום אך צריך להקפיד על כללי זהירות בבית.

מנהל פורום רפואת ילדים