עצירות קשה ומתמשכת יעעכנצחצ

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/04/2018 | 00:02 | מאת: עצירות קשה

שלום רב, יש לי סיפור ארוך ומתמשך עם עצירות הבן שלי בן חודשיים,ניזון מתמל, סובל כבר מעל חודש מעצירות. בעבר ניסיתי להחליף תמל שלא עזר, נתתי מיץ שזיפים, עגבניות, טיפות למיניהם..גירוי פי הטבעת ומה לא... בני עשה כל יומיים בערך בצורה כזו יציאות טובות. כרגע 4 ימים שאין יצאה. אתמול יצא גוש קטן וקשה. הוא לא מפסיק לבכות דבר שלא היה בעבר... אשמח לקבל המלצה ממך, לא יודעת עוד איך לעזור לו. תודה

03/04/2018 | 00:14 | מאת: פלור

דרך אגב שכחתע לציין שנתתע לו נר גליצרין הבוקר שלא עזר...

שלום, לפני שנותנים עצות לטיפול יש לבדוק את הילד. כיון שהוא תינוק קטן יש לברר שאין בעיה אנטומית כלשהי. אשמח לבדוק את הילד ולהציע טיפול

מנהל פורום רפואת ילדים