התייעצות בנושא בריאות וחיות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/03/2018 | 09:00 | מאת: אהובה

שלום רב, רציתי לשתף ולהתייעץ בנוגע לדבר מה. אני ובן זוגי חיים יחד מזה כמה שנים, לאורך כל השנים הוא אהב נורא בעלי חיים, ובפרט בעלי כנף. בשנתיים האחרונות הוא החל לעסוק בבעלי הכנף באופן אינטנסיבי שבא לידי ביטוי בגידולם ורבייה שלהם. ז"א שישנם זוגות שהם בעצם מטילים גוזלים. במספר ישנם כ- 40 50 תוכים . השאלה שלי היא כזו... אם זה יחד איתנו ביחד שינה, לאילו סכנות בריאות אנחנו נחשפים, והאם בכלל ישנן סכנות. מה ההשלכות ? תודה מראש אהובה .

שלום, כיון שמדובר בגידול מסחרי של תוכים ובכמות כה גדולה ממש לא ממולץ לגדלם במקום שאתם יושנים בו. לתוכים יש מחלה שמועברת ע"י תוכים ויכול הלפגוע בבני האדם.

21/03/2018 | 19:35 | מאת: אהובה

במידה והחיות מטופלות באופן קפדני זה עדיין רלוונטי?

מנהל פורום רפואת ילדים