פליטות תינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/03/2018 | 15:59 | מאת: דנה

דר שלום בני בן 3 חודשים נולד בלידת וואקום במשקל 3400 כיום שוקל 5700. אוכל מטרנה. לעיתים הוא פולט לאחר הארוחות מדובר בפליטות נוזל מהפה או חתיכות אוכל או אפלו מעט מים. לא מדןבר בהקאה או פליטה בקשת. לעיתים פולט גם כשעתיים לאחר הארוחה יש ימים כי לא פולט כלל. הוא קיבל לפני כמה ימים חיסון לרוטה ומאז הפליטות התגברו. אציין כי הוא לא נראה סובל מהפליטות או שהן גורמות לו אי נוחות . האם יש להחליף לו את המזון?האם זה נורמלי? אשמח לדעת תודה רבה

שלום, התינוק סובל מרפלוקס. חיסון רוטה לרוב מחמיר את המצב ניתן לטפל בו ע"י טיפול הומיאופתי מתאים ואשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים