חרחורים לא מפסיקים..........

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/03/2018 | 14:25 | מאת: RAZ

שלום רב, הילדה שלי כיום בת 8 חודשים, מחרחרת ללא הפסקה מגיל 4 חודשים. טופלה ע"י מי מלח סטרואידים ומרחיבי סינפונות. ללא הטבה כלל. ביקרנו אצל רופא ריאות אחרי פעמים של טיפול בסטרואידים שלא עזר. הרופא המליץ על טיפול ממושך של חודש ימים בסטרואידים בשאיפה(בודיזנייד) לאחר חודש אין שום הטבה . כעקרון אין הרבה נזלת . פשוט מאוד מחרחרת ומשתעלת בעיקר בלילה . האם לבקר שוב אצל רופא? מרגישה שהילדה נוטלת תרופות ללא הועיל. אשמח להמלצתך

שלום, צריך לבדוק את הילדה כדי לתת המלצות. יתכן וניתן יהיה לעזור בעזרת טיפול הומיאופתי. אשמח לבדוק ולעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים