עצם זר שנכנס לתוך העין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/03/2018 | 06:26 | מאת: דנית

לפני יומיים נכנס לבתי חרק קטנטמן לתוך העין. כל הנסיונות להוציאו לא צלחו והוא נכנס פנימה. היום בבוקר התעוררה בצרחות מכאבים בעין השנייה. לא ראינו כלום. מה עושים במקרה כזה? האם יתכן שהכאבים בעין השנייה נובעים מזה?

שלום, כנראה שהגוף הזר והניסיונות להוציאו גרמו לשריטות בקרנית וזה קואב. יתכן ויש מקום לטיפול בטיפות עיניים

08/03/2018 | 00:43 | מאת: דנית

הילדה לא מתלוננת על כאבים ולא היו הפרשות. אך החשש שלי שהחרק לא יצא. מה עושים במקרה כזה? האם יכול לעשות זיהום או נזק כלשהו?

מנהל פורום רפואת ילדים