הקאות חוזרות בלילות ילד בן 2.10

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/02/2018 | 15:50 | מאת: יעל

שלום בני בן 2.10 מאז שהוא נולד כל חודשיים יש לו "ליל הקאות" בסביבות 2 בלילה הוא מתחיל לבכות מתוך שינה וברגע שאני מרימה אותו הוא מקיא , תחילה מזון לא מעובד עד נוזל צהבהב , הבטן ממש נסחטת והוא מזיע מאוד . מייד בתום ההקאה כ10 שניות , הוא נרדם... מעייף אותו מאוד וכך חוזר כל שעה בלילה במשך 8 שעות. לאחר 8 שעות הוא מתעורר חלש מאוד ומבקש מים, שותה כוס מים מקיא אותה ורק אז מתחיל שלב ההתאוששות חוזר לשתות לאכול ולתקשר עם העולם. מול מי הכי נכון לבדוק את זה? בדיקת דם בוצעה והינה תקינה. נתבקשתי ללכת לבצע בדיקת עיניים עכשיו קבעתי תור. מול מי לבדוק את התופעה המוזרה הזו?

שלום, עליך לבקש מהרופא המטפל לעשות בדיקת בליעת בריום ומעקב מעי דק. צריך לראות שהמעי שלו מאורגן כפי שצריך בבטן.

מנהל פורום רפואת ילדים