דם בשתן של תינוק בן שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/02/2018 | 10:43 | מאת: דם בשתן של תינוק

שלום רב, בני בן שלושה וחצי חודשים והוא ישן בלילה 12,13 שעות ברצף. אני לא מעירה אותו לאכול באמצע אך לאחר שהוא מתעורר ואני מחליפה לו חיתול אני רואה שיש דימום לא רבה אבל יש דם ופיפי ביחד. השאלה שלי למה זה קורה,? היחד לא רגוע בשבועיים האחרונים יכול להיות שזה קור לדימום? אולי יש לו דלקת? תודה רבה !

שלום, צריך לשלוח שתן לבדיקה כללית ולראות אם אכן יש דם בשתן.

06/02/2018 | 20:10 | מאת: שני

אוקי תודה רבה! השאלה שלי האם צריך להעיר אותו בלילה לאכול או פשוט לתת לו להמשיך לישון ? היום הייתי אמל הרופא נתנה לי לעשות בדיקת שתן. מה משמעות הדם בשתן בעצם? תודה אהה על התשובה!

מנהל פורום רפואת ילדים