הרטבה בשעות היום בת 4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/01/2018 | 08:26 | מאת: רוני

שלום, הבת שלי בת 4 ואנחנו לאחרונה מתחילים לחשוד שאולי יש בעיה כלשהי עם כל נושא הפיפי. נגמלה בגיל 2 וקצת, בקלות יחסית. ומאז עוברת תקופות של הצלחה יותר או פחות. יש תקופות שתלך מיוזמתה בלי בעיה ויש תקופות שמזכירים לה אבל לאחרונה יש מלחמות סביב הליכה לשירותים מה שגרם לנו לשים לב שייתכן והיא לא שמה לב שהיא עושה... זה יכול להיות? מה יכולה להיות הסיבה לכך אם כן? אנחנו בודקים ומטפלים באספקט ההתנהגותי של זה אבל חשוב לנו לדעת ולוודא ששללנו קיום של הפרעה או בעיה כלשהי. בנוסף, לא בטוחה אם זה רלוונטי, אבל היא אינה גמול בלילה וישנה עם חיתול, קמה בבוקר כשהוא מלא. היא לא מביעה רצון להפסיק ללבוש חיתול (ולא הביעה בעבר). אשמח למענה או הפנייה למקורות קריאה שיכולו לעזור לי להבין טוב יותר את הנושא, תודה מראש

שלום, המלחמות סביב ההליכה לשירותים מלמדות על בעיה התנהגותית ולא על בעיה אורגנית. צריך לברר מה הסיבה לפחד מהשירותים.

מנהל פורום רפואת ילדים